Citytrip naar Amsterdam.Β 

Vorige week ben ik samen met mijn vriend 4 dagen naar Amsterdam geweest! 

En natuurlijk was Dunkin Donuts onze eerste stop. Food addict? Ik? Neeee, echt niet. πŸ™ˆ Ik voelde mij hier precies in de hemel! Zoo veel donuts! Ze waren zelfs BIJNA te mooi om op te eten. 😍


Wauw, wat is dit een mooie stad! 😍 Wel ook heel groot, dat hebben mijn voetjes wel gevoeld haha. 


Ik vind het er vooral zo prachtig met al dat water! Doet mij een beetje denken aan Brugge.. ’s Morgens gingen we zelfs gewoon ergens ontbijt halen en aten we het op aan het water! Lekker rustig genieten zo in de ochtend. 


In deze stad kan je wel een beetje verloren lopen. Het is er echt heel groot en er zijn zoooo veel kleine straatjes! En ze lijken dan ook nog eens heel hard op mekaar! 

Ook qua winkels heeft deze stad zeker mijn shopverslaafd hartje gestolen! 😍 Je vindt er heeeel veel winkels, maar vooral ook winkels die wij niet hebben zoals bv. Topshop! Ook Michael Kors heeft hier 2 winkels. Whoops. πŸ™ˆ


Hier ga je trouwens ook zeker en vast niet omkomen van de honger.. om de 5 meter zit er wel een kraampje of restaurantje waar je iets kan eten! Mijn topfavoriet was een tapasbar dicht bij het Leidseplein, gelegen in een straatje VOL met restaurants. Wij hadden ook echt geluk met het weer; 4 dagen volop zon! We hebben dan ook elke dag ongeveer 15km afgelegd. πŸ˜‚

Ons hotel hadden we ook goed uitgekozen. We hadden ons oog laten vallen op het Park plaza hotel dichtbij Amsterdam AirPort! Echt een super mooi hotel en toch niet midden in het centrum, zodat het er ook niet zo druk was. Op slechts 5 minuten van het hotel kon je ook een rechtstreekse tram nemen naar Amsterdam zelf, dus dit was ideaal! 


Heb jij deze mooie stad ook al bezocht?
Liefs,

Yasmine ❀️

2 gedachten over “Citytrip naar Amsterdam.Β 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s