MAC vs BE Creative.

Normaal gezien gebruik ik standaard Blot powder pressed van Mac cosmetics over mijn foundation. Die is zooo goed! Als ik deze niet gebruik, dan glim ik helemaal. 🙈

Maar velen onder ons zullen dit wel herkennen; je product is bijna op en de winkel waar je dit kan kopen, ligt niet zo echt in de buurt… . Dit was bij mij ook het geval. Dus besloot ik maar eens langs te gaan in de Ici Paris XL.

 

Ik heb al enkele producten van hun eigen merk BE Creavite en ik ben daar ook heel tevreden over! Waarom dan ook niet eens hiervan een matterend poeder gebruiken?

Van BE Creative heb je het Satin silk translucent pressed powder. Naar mijn mening is dit echt helemaal hetzelfde als het poeder dat ik anders bij Mac kocht.. Het zijn allebei zwarte doosjes met een spiegeltje en een sponsje. Alleen is dit van BE Creative wel wat goedkoper! ( Er zit wel 3gr minder in het poeder van Ici Paris XL, maar dan nog komt het goedkoper uit.) Ik vind dit poeder echt super goed! Het maakt mooi mat en het houdt mijn foundation mooi op zijn plaats!


Deze is dus zeker een nieuwe aanwinst voor mijn make-up routine!

Hebben jullie al producten gebruikt van BE Creative?

Liefs,

Yasmine ❤️

Een gedachte over “MAC vs BE Creative.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s