By Anspach

Het is weer tijd om een nieuw merk te ontdekken & deze keer is dat “By Anspach”.

By Anspach is opgericht door een vrouw die al van kleins af aan gepassioneerd is door schoonheidsproducten. Ze werkte eerst in de luxueuze mode-industrie, maar besliste op een dag om alles te gaan studeren over beauty producten zodat ze die ook zelf kon maken. Gedurende 6 jaar heeft ze gestudeerd en producten getest. Ze wil namelijk heel graag haar eigen merk ontwikkelen. Haar filosofie is, dat de schoonheid vanbinnen zit. De producten moeten je zelfzeker laten voelen! Dat je goed in je vel zit! Gewoon hele goede producten, die de huid zo doen stralen dat je geen make-up nodig hebt! De producten zijn gemaakt uit natuurlijke ingrediënten.

Ik heb 3 staaltjes ontvangen en uitgetest voor jullie!

Le serum.

IMG_3145.jpg

Dit is een luxueuze oliebehandeling voor je gezicht. Het voedt de huid en geeft het die “healthy glow” die we allemaal wel willen!

Voor je dit aanbrengt, het product goed verdelen over je handen en al wat voorverwarmen. Je kan dit voor en na je make-up aanbrengen.

Ik heb een vrij vette huid, dus dit product heb ik enkel ’s avonds gebruikt. Het smeert heel goed uit en geeft inderdaad meteen die “healthy glow”! Het trekt ook vrij snel in en ’s morgens voelde mijn gezicht wel echt zacht aan! Maar alleen op mijn T-zone bleef het wel een beetje vetter, dus voor mij is dit product echt enkel geschikt voor te voeden en voor dus ’s avonds aan te brengen.
Een drogere huid kan dit perfect overdag gebruiken en ook over de make-up zelfs! Dan geeft je dit nog wat extra glans!

Le soin cheveux.

IMG_3150

Dit is een productje dat je moet aanbrengen net voordat je je haar gaat brushen. Je moet dit dus niet uitspoelen! Het is ook een soort van serum dat je haren extra gaat voeden en weer sterker gaat maken.

Sinds ik probeer mijn stijltang niet meer te gebruiken, brush ik altijd mijn haar. Dit product trekt snel in en verzorgt mijn puntjes vooral heel goed! Ze voelden echt beter aan na de brushing met dit product!

La crème corps.

IMG_3143.jpg

Dit is een rijkelijke crème die de huid heel goed gaat voeden en een mooie glans geeft.

De crème voelde vrij vet aan, maar trok toch vrij snel in! In de koudere maanden kan ik dit zeker goed gebruiken, want dan krijg ik soms zo dat trekkerige gevoel omdat mijn velletje zo droog is. Het geeft ook echt de mooie glans die het belooft!

Voor meer informatie over de producten, kan je altijd terecht op de instagram pagina: ByAnspach

Sinds kort zijn de producten ook te koop op Etsy !

Liefs,

Yasmine ❤️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s