Manfred+Cracco.

Wat is het?

Manfred+Cracco is een nieuw submerk van Rodania! Dit merk richt zich vooral naar jongeren, creatieve mensen, ondernemers,… Of zoals zij deze mensen zelf noemen “The Raw Ones”.

Goede kwaliteit en materialen zijn prioriteit!

Alles is gebaseerd op de Zwitserse kwaliteitsnormen. Zoals we ook al gewoon zijn van Rodania, is de productiekwaliteit uiterst prioritair! Wist je dat slechts 5% van alle horloges wereldwijd in Zwitserland gemaakt worden? En dat Manfred+Cracco sterk aanwezig is in die 5% ?!

Ze hebben de hele wereld rondgereisd om echt de beste leveranciers en samenwerkingen te vinden. Manfred+Cracco staat dan ook voor superieure kwaliteitsmaterialen, zonder hun gevoel voor mode te verliezen.  Zowel ontwerp als kwaliteit vullen elkaar aan, wat leidt tot een tijdloze horloge die levenslang meegaat.

Voor wat staat het kruisje?


Het kruisje is eigenlijk een uniek design element, gegraveerd in het saffierkristal en op de kroon van de horloges. (De kroon is dat knopje waarmee je het uur juist zet.) Het functioneert als een kwaliteitsetiket en symboliseert het Manfred & Cracco duo, hun visie en de groei naar de toekomst én de dynamiek van de drager van het horloge wanneer het licht reflecteert op het kristal.

Pas het horloge aan naar jouw smaak!

De bandjes zijn heel gemakkelijk te veranderen. Zo kan je je horloge aanpassen naar jouw stemming, outfit of gelegenheid!

Het horloge dat ik gekozen heb.

Ik heb gekozen voor Vega in een bruin kleurtje. Het kleurtje vind ik echt suuuper mooi! Je ziet iedereen al rondlopen met goud, zilver of rose gold, maar dit is echt een kleur die ik nog nooit gezien had! Ook in het licht lijkt de achtergrondkleur telkens anders. Het horloge zelf is ook heel stevig en van uiterst goeie kwaliteit, dat merk je meteen! Ook komt het horloge samen met een mooi doosje om ze in te bewaren.

Win een horloge van Manfred+Cracco!

Ga naar de site via deze link; Manfred+Cracco

De winnaar wordt bekend gemaakt op 20 november op hun facebook & Instagram pagina! (Dus volg hen dat je zeker direct op de hoogte bent!)

Manfred+Cracco op facebook

Manfred+Cracco op Instagram


VEEL SUCCES!

Liefs,

Yasmine ❤️

*Dit bericht bevat producten die ik gekregen heb, maar dit weerhoudt mij er niet van om mijn eerlijke mening te geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s