The Body Shop: reinigingsproducten. 

Onlangs kreeg ik een pakketje van the Body shop waar onder andere dit productje inzat: Camomile sumptuous cleansing butter. Dit productje verraste mij zo hard, dat ik meteen besloot; HIER MOET IK EEN REVIEW OVER SCHRIJVEN!

Camomile sumptuous cleansing butter.

Ik had nog nooit van dit product gehoord en zocht het meteen op op internet. Deze cleansing butter is eigenlijk een rijke reinigingsboter die elk spoor van je make-up verwijdert. Ik kon niet wachten om dit uit te testen! Normaal ontschmink ik mij met zo van die ontschminkingsdoekjes… Tijd voor wat nieuws!

Maar wauw!! Dit is zoo een zalig product! Je brengt dit gewoon aan op je droge gezicht en van zodra de boter op je handen komt, smelt die heel mooi en kan je die heel goed verdelen over je hele gezicht. Zelfs mijn lippenstift die een hele dag mooi was blijven zitten, kwam er vlotjes mee af. Ook op de ogen kan je deze boter zonder enig probleem gebruiken! Dit geeft echt niets van irritaties. Ook had ik de laatste dagen weer zo van die droge plekjes in mijn gezicht doordat het kouder begint te worden, maar na gebruik van dit product had ik daar geen last meer van!
Na dit product te gebruiken, moet ik wel mijn gezicht nog eventjes goed reinigen want anders blijft dit wat te vet op mijn T-zone. En vermits mijn reinigingsproducten van Clinique juist op waren, besloot ik ook maar eventjes langs the Body Shop te gaan en deze ook eens uit te proberen!

Seaweed Cleansing Gel Wash.


Deze reinigingsgel is geschikt voor de gemengde tot vette huid. Deze reinigt echt heel goed en geeft je ook meteen dat frisse gevoel. Deze gel verfijnt trouwens ook de poriën! Dit product gebruik ik meteen na de Camomile butter.

Seaweed Balancing Toner.


Ook deze toner is geschikt voor de gemengde tot vette huid. Deze tonic is alcoholvrij en helpt op een milde manier om onzuiverheden te verwijderen. Deze gebruik ik na de reinigingsgel om mijn poriën weer goed te sluiten.

Vitamin E Night Cream.

Er was juist een actie bij the Body Shop; als je 2 producten kocht, kreeg je 1 product er gratis bij! En vermits ik geen nachtcrème heb, besloot ik dat er bij te nemen.


Deze nachtcrème is geschikt voor alle huidtypes. Zoals ik al eerder vernoemde, heb ik in de koudere periodes snel last van droge plekjes op mijn wangen. Vandaar dat ik toch wel eens een nachtcrème wou uitproberen. Tijdens de nacht wordt onze huid opnieuw hersteld en daar helpt een goede nachtcrème uitstekend bij!

Deze crème breng ik meteen aan na de tonic. Voor ik ga slapen voelt deze crème nog vrij aanwezig aan op mijn huid, maar tegen de ochtend is deze volledig door de huid opgenomen!

Ik ben echt wel fan van the Body Shop!


Hebben jullie ook favoriete producten van The Body shop? Of misschien een ander merk dat ook aan te raden is? Laat gerust een berichtje achter in de reacties!

Liefs,

Yasmine❤️

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s