NOYA NOIR.

Ik vind het altijd leuk om nieuwe merken te ontdekken. Vandaag laat ik jullie kennis maken met de supermooie én handige tasjes van NOYA NOIR, een label uit Nederland!

Noya Noir is opgericht door 2 dames ( Megan van den Oever & Dan Jing Wu) die mekaar hebben leren kennen op school & die beiden heel creatief zijn en gepassioneerd door mode.

NOYA betekent in het Arabisch “mooi ornament/sieraad” en NOIR komt natuurlijk uit het Frans en betekent “zwart”. Zwart is immers onmisbaar in de garderobe van elke vrouw! Zwart kan classy, elegant, cool en stoer zijn. Daardoor is het draagbaar voor iédereen en dat willen ze net bereiken met hun label. Dat iedereen zich er goed bij voelt en wil dragen! Zeg nu zelf, een mooie handtas kan toch echt je hele outfit opfleuren!

Ikzelf draag zoveel zwart, dus leek het mij wel leuk van eens een rood tasje te nemen! Zo wordt het tasje een echte eye-catcher op een zwarte outfit!

Het is gewoon ook super handig als je op stap bent! Je hoeft enkel de noodzakelijke spulletjes mee te nemen en ze zitten veilig opgeborgen aan je heupen!

Kennen jullie dit label al? Neem zeker eens een kijkje op de website van NOYA NOIR !

Liefs,

Yasmine ❤️

4 gedachten over “NOYA NOIR.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s