Mijn alledaagse skincare routine!

Mijn gezichtsverzorging kent nogal ups & downs… Ik kan er op sommige momenten volleeeedig voor gaan en op andere momenten is dit beperkt tot; ontschminken en wat crème opsmeren. Herkenbaar of ben ik echt de enige? 😂

Maar de laatste weken is hier wel echt verandering in gekomen! Ik heb enkele nieuwe productjes ontdekt en waaaauw! Deze productjes maken het gewoon zelfs zo “erg”, dat ik overdag verlang om mijn make-up al meteen te willen verwijderen en mijn gezicht te verzorgen! Ja, zo heerlijk zijn ze dus.

Maar genoeg gebabbeld! Dit zijn de producten die ik ’s morgens en/of ’s avonds gebruik.

’s Morgens.

  1. Eerst fris ik mijn gezicht op met Dior Hydra Life “Micellar water”.
  2. Vervolgens breng ik de oogcontourcrème van het huismerk van Ici paris XL aan.
  3. Daarna het serum van Estée Lauder “idealist pore minimizer”.
  4. En als laatste breng ik de “hydrafiller mat” dagcrème van Filorga aan.

Stap 1

Stap 2

Stap 3

Stap 4

’s Avonds.

  1. Reiniging met “lotion to foam” hydralife van Dior. Deze reiniging doe ik met mijn Clinique borsteltje (met het blauwe borstelkopje). Daardoor is al het vuil beter verwijderd dan wanneer ik dit gewoon met mijn handen aanbreng!
  2. Dan breng ik weer de oogcontourcrème van Ici paris XL aan.
  3. Vervolgens weer het serum van Estee Lauder. ’s Avonds gebruik ik na het aanbrengen van het serum, het massagekopje op de Clinique borstel. Dit masseert het serum extra goed in (en is ook gewoon zaaalig om te gebruiken).
  4. Als laatste breng ik het “Jelly sleeping mask” van Dior aan. Dit product is echt zooooo hemels! Het masker heeft een gel structuur en voelt zo zalig aan op je huid! Dit breng je aan en laat je gewoon een hele nacht inwerken.

Stap 1

Stap 2

Stap 3

Stap 4

Sinds dat ik deze producten gebruik, is mijn teint van mijn gezicht meer egaal geworden. De roodheid is zo goed als verdwenen en ook die droge plekjes! Enkel de vettere T-zone is nog niet helemaal wat het moet zijn… . Maar er zijn nog meer dan producten genoeg op de markt om uit te proberen! 😁

Wat zijn jullie favoriete gezichtsverzorgingsproducten?

Liefs,

Yasmine❤️

2 gedachten over “Mijn alledaagse skincare routine!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s