ReNu haarmasker.

Onlangs maakte ik kennis met het merk NuSkin (waar jullie binnenkort zeker nog meer reviews van producten gaan zien verschijnen!).

Over dit haarmasker had ik al zoveel goede commentaren gelezen dat ik het wel MOEST uitproberen! Zeker na het veelvuldige ontkleuren kan mijn haar wel wat extra voeding gebruiken.

Wat ze zelf over het masker zeggen.

“Uw haar spant zich de hele week voor u in en kan wel een beloning gebruiken in de vorm van Skin® ReNu Hair Mask. Deze diepgaande, verzorgende behandeling verschaft essentiële hydratatie door de haarschacht binnen te dringen en beschadigd haar drie keer zo sterk te maken. Dit masker bevat CS7, een innovatief ingrediënt dat de cuticula glad maakt door als een soort lijm de cuticula te sluiten en te verstevigen. Het voorkomt dat het haar split en afbreekt, en maakt het zeven dagen lang glad, glanzend en hanteerbaar. “

Mijn bevindingen.

Ik heb masker nog maar 1 keer gebruikt, maar wauw wat een verschil! Ik had de laatste tijd serieus last van knopen (ook al was het nog maar net geknipt) en het glansde ook niet meer helemaal, zeker niet in de punten. Maar ja, wat wil je ook na al dat ontkleuren!
Ik heb het maskertje ongeveer een uurtje laten inwerken en voelde het al meteen tijdens het uitspoelen; mijn haar voelde zijdezacht aan!
(Een betere foto in het daglicht. Je ziet zelfs mijn puntjes glanzen!)
Ook het brushen ging de laatste tijd niet vlot (door die knoopjes). Maar dit ging al veeeel vlotter nu! Natuurlijk had ik hier en daar nog wel een knoopje, maar ik heb het maskertje ook nog maar 1 keer gebruikt.
Ook voelde mijn haar iets dikker aan, vooral op de punten. Zaaalig! Ik heb echt fijn sprietjeshaar, dus ik was heel blij met dit effect!
Ik test dit maskertje  nu gedurende de komende weken nog beter uit en hou jullie op de hoogte!
Hebben jullie al iets van NuSkin geprobeerd?
Liefs,
Yasmine❤️

 

(Voor verdere info over het masker qua verkoopspunten, kan je mij altijd een mailtje sturen op yasminesbeautycorner@gmail.com )

Een gedachte over “ReNu haarmasker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s