Mask time!

Het is weer tijd om jullie een nieuw gezichtsmaskertje voor te stellen. Deze keer was mijn oog gevallen op de Epoch Glacial Marine Mud van NuSkin!

Wat zeggen ze zelf over het product?

“Een eenvoudige en natuurlijke manier om een zachte, gladde en strakke huid te krijgen. Dit revitaliserende kleimasker met botanische ingrediënten uit de zee onttrekt vuil en onzuiverheden aan de huid. Bevat minuscule kleideeltjes en laat de huid er fris, gezond en als nieuw uitzien. Geschikt voor elk huidtype.”

Mijn eigen bevindingen.

De laatste maskertjes die ik gebruikt heb, zaten steeds in een potje. Deze komt in een tube en eigenlijk vind ik dit precies wel handiger! Hij is wel wat vloeibaarder, dat was wel eventjes verschieten toen ik hem de eerste keer open maakte.😅

Hij smeert heel goed uit, waardoor je heeel lang met deze tube toekomt! Je kan dit masker ook over je hele lichaam aanbrengen.

Ik heb hem enkel op mijn hele gezicht gebruikt. Hij droogt mooi op en je ziet meteen ook de poriën goed zitten, zoals bij het Glamglow masker. Gedurende de eerste minuut prikt en tintelt het wel een beetje op mijn gezicht, maar dat heb ik ook met het masker van Glamglow, dus geen probleem!

Na zo’n 15-20 minuutjes heb ik het maskertje afgespoeld. Mijn huid zag er echt beter, gezonder uit. Ook voelde het super glad aan! Ik kon maar niet van mijn gezicht afblijven.

Ook mijn vettere T-zone krijg ik met dit maskertje super goed onder controle. Een echte musthave in mijn maskercollectie!

Wat zijn jullie favoriete gezichtsmaskertjes?

Liefs,

Yasmine❤️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s