SOS Winterhanden!

De laatste dagen was het echt wel extreem koud! Allesinds toch veel te koud voor mij. 😅

Vooral aan mijn handen had ik echt heel veel last. Die waren zo droog.. Geen enkele handcrème kon mij een oplossing bieden. Het deed op den duur zelfs echt gewoon pijn aan mijn handen. Tijd voor een oplossing!

Ik stapte mijn favoriete Ici Paris XL winkel binnen op de Botermarkt in Mechelen en ben daar om raad gaan vragen.

Daar had er iemand zelfs een nog ergere variant van mijn droge handen, met kloven en tot bloedens toe! Zo erg is het bij mij gelukkig nog niet. Maar wat zij nu sinds een jaar gebruikte; voetcrème van Clarins!

Deze voetcrème is speciaal voor hele droge voeten en met kloven etc. En wat goed is voor de voeten, kan toch zeker niet slecht zijn voor de handen?

Wat belooft deze “voet” crème juist?

  • Gaat hydrateren
  • De huid soepeler maken
  • Vernieuwd en verzacht harde huid
  • Gaat de nagels mooier maken
  • Beschermt de huid

Klinkt niet slecht hè?! Ik was meteen overtuigd!

Ik kwam thuis en heb hem meteen aangebracht. Natuurlijk heb ik er direct een goeie, dikke laag opgelegd dat het eens goed kon verzorgen. (Wat ik ook al met gewone handcrème had geprobeerd, maar dat hielp niks). Maar met deze crème voelde ik meteen het verschil!

Weg met die pijnlijke en droge handen! En ik kan hem ook nog eens aan mijn voeten aanbrengen, handig toch?! 😁

Hebben jullie hier ook zo’n last van?

Liefs,

Yasmine ❤️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s