Nieuwe toppertjes onder de lipsticks!

Ik ben een grote fan van lippenstiften en de laatste tijd ook van enkele glossjes! Tijd om eventjes mijn favorieten op een rijtje te zetten. 💋

BE Creative holographic lip topper.

Deze lipgloss heb ik onlangs bij de Ici Paris XL gekocht! Deze speciale kleur viel mij meteen op. Ze hadden het kleurtje ook eens aangebracht op mijn lippen en ik was meteen verkocht. Het effect is zo speciaal en zie je niet veel! Je kan deze lipgloss zo puur dragen of over een ander kleurtje lippenstift zetten.

NuSkin Contouring lipgloss.

Deze lipgloss gaat je lippen voller laten lijken en dit werkt echt! WAUW! Deze lipgloss bevat oligopeptiden. Deze stimuleren de collageenproductie waardoor je in 28 dagen volle, goedgevormde lippen krijgt!

NYX lip lingerie.

Onlangs kocht ik in de solden een pakket waar heel veel kleurtjes van de liplingerie inzitten. Ze blijven wel vrij lang en de kleurtjes zijn zo heerlijk subtiel! Dit past dan perfect wanneer je ogen al wat zwaarder zijn opgemaakt.

NuSkin Powerlips fluid.

Ik heb mijn nieuwe favoriete lippenstift gevonden! Deze blijft de hele dag EN droogt tenminste je lippen niet uit. Meestal moet je kiezen tussen de 2; iets dat je lippen verzorgt en ook meteen weer verdwenen is. Of eentje die heel lang blijft, maar die je lippen verschrikkelijk hard gaat uitdrogen. Wel hier hoef je niet te kiezen! Deze lippenstift blijft dus de hele dag zitten en bevat avocado-olie en vitamine E, dus de lippen worden goed verzorgd terwijl!

Wat zijn jullie favoriete lipproducten?

Liefs,

Yasmine❤️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s