Bella Aura discovery kit.

Een tijdje geleden kreeg ik de vraag van Barbara (Beautywiseshop) of ik een reeks met gezichtsverzorging wou uitproberen.

Een nieuw merk ontdekken en uitproberen? Daar zeg ik geen neen tegen!

Beautywise shop.

Eerst eventjes kort iets over deze shop! Barbara is een bezige bij, een vrouw om naar op te kijken! Ze heeft een man, 4 kinderen en 3 jobs. Sinds vorige zomer heeft ze de sprong gewaagd en heeft ze van haar hobby een heuse beauty webwinkel gemaakt!

Ze is gepassioneerd door indiebrands en wil de passie graag overbrengen. Indiebrands staat voor “independently owned” wat betekent dat deze merken geen eigendom zijn van de grote cosmeticaconcerns, maar de creatie zijn van onafhankelijke ondernemers met een passie voor kwalitatieve ingrediënten en direct contact met hun klanten. Dit is vooral iets dat al trending is in Amerika, maar waait nu ook Europa binnen! Het verschil met de grote merken zit vooral in de relatie met hun klanten, superieure (vaak organische) ingrediënten, artisanale kwaliteit, ecochique verpakkingen en niet-traditionele marketing.

Ze biedt in haar beauty webshop verschillende indiemerken aan, waaronder Bella Aura dat ik mocht uittesten!

Bella Aura.

Bella Aura is een luxueus huidverzorgingsmerk. Ze combineren moderne wetenschap met de eeuwenoude kennis van Berberse, Chinese én Mediterraanse kruidengeneeskunde.

  • pakt het probleem bij de wortel aan
  • bouwt de huid terug op
  • beschermt ons velletje en creëert een afweerschild voor vrije radicalen

De producten.

Antioxidant Booster.

Dit is een serum dat je huid gaat beschermen tegen vrije radicalen en UV-schade. Het bevordert ook de collageenproductie. Dit betekent dat de huid er steviger gaat uitzien en fijne rimpeltjes zichtbaar gaan verminderen.

Mijn eigen ervaring.

Ik had dit serum over mijn hele gezicht aangebracht en dit was voor mijn huid niet zo geschikt (vette T-zone en droge wangen). Nadien heb ik dit enkel op mijn wangen aangebracht en dit werkte perfect! Ook mijn droge plekjes waren de ochtend nadien verdwenen.

Daily Repair Moisturizer.

Dit is een dagcrème die gaat hydrateren, voeden en beschermen. Deze bevat ook vitamine E-C-A-D-F-K-B en omega 3-6-9 vetzuren. Deze gaat ook de natuurlijke collageen versterken waardoor ook hierdoor fijne lijntjes gaan vervagen. Deze dagcrème geeft je ook een prachtige, gezonde glow.

Mijn eigen ervaring.

Voor mij was deze dagcrème jammer genoeg iets te rijkelijk. Op mijn wangen kan ik deze goed gebruiken, maar mijn T-zone werd wel sneller vet. Voor een normale of drogere huid lijkt me deze dagcrème zeker wel een aanrader!

Gentle Purifying Cleaner.

Deze cleanser bestaat uit verschillende oliën zoals arganolie, cactusfruitoie, nerolie en komijnzaadolie. Doordat deze vitamine B en C bevat, gaat de cleanser de huid zachtjes gaan exfolieëren, zuiveren en een gezonde gloed gaan geven. Ook voor te ontgiften en onzuiverheden te verminderen, is deze cleanser ideaal!

Mijn eigen ervaring.

Deze cleanser vond ik heel aangenaam om te gebruiken. Dit kwam vooral door de structuur! Het reinigde op een prettige, zachte manier!

Night Cellular Renewal.

Deze nachtcrème bevat ook vitamine A-E-C-D-F-K en omega 3-6-9 vetzuren.  Het bevat ook het ‘ontsterfelijkheidskruid’ en Cistus Incanus. Dit allemaal zorgt ervoor dat de huid goed gevoed wordt tijdens de nacht en dat de celvernieuwing gestimuleerd wordt (bye bye kraaienpootjes!).

Mijn eigen ervaring.

Na mijn ervaring met de dagcrème had ik een beetje bang dat de nachtcrème ook te vet zou zijn, maar dit viel eigenlijk heel goed mee! ’s Nachts mag het dus al wat meer zijn en mijn huid zag er ’s morgens ook veel beter uit.

Instant Lifting Eye Contour.

Deze oogcrème gaat de kwetsbare huid rond de ogen verzorgen. Fijne lijntjes gaan vervagen en ook donkere kringen & wallen gaan verminderen.

Mijn eigen ervaring.

In de winter durft de huid rond mijn ogen al snel wat droger te worden. Deze crème was dan heel aangenaam om te gebruiken! Ik gebruikte dit wel enkel ’s avonds. Zo kon mijn huid helemaal tot rust komen tijdens de nacht!

Conclusie.

De productjes waren heel fijn om uit te proberen en mijn huid voelde en zag er ook echt beter uit! Ik gebruik deze productjes zeker nog op! Ik vind ook het hele verhaal achter Beautywiseshop heel inspirerend. Barbara is echt een voorbeeldvrouw om naar op te kijken! Neem zeker eens een kijkje op Beautywise shop !

Kenden jullie dit merk al?

Liefs,

Yasmine❤️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s