Instaglow.

Onlangs heeft NuSkin een nieuw product gelanceerd; InstaGlow! Dit is een zelfbruiner die je kan gebruiken voor lichaam en gezicht.

Ik ben een grote fan van de zelfbruiners van Minetan, maar toen ik deze zag verschijnen, was ik wel heel benieuwd! Minetan kan ik niet op mijn gezicht gebruiken want dan heb ik jammer genoeg plekjes..

Toen de InstaGlow geleverd werd, heb ik hem meteen uitgeprobeerd!

Eventjes alle voordelen op een rijtje;

  • Geeft een instant luxueus, gebruind effect dat je 15 minuten na het aanbrengen al begint te zien.
  • Biedt een merkbaar gebronsd effect dat enkele uren na het aanbrengen niet gemakkelijk afgewassen kan worden.
  • Specifiek ontwikkeld om reukarm te zijn.
  • Lichte textuur die gemakkelijk aan te brengen is.
  • Trekt snel in, laat geen strepen na en maakt geen vlekken op kleding.
  • Niet-druppende, iriserende hydraterende gel.

Mijn bevindingen.

Deze gel brengt zoooo gemakkelijk aan! Je hebt geen handschoen nodig en je ziet perfect waar je de instaglow al hebt aangebracht en waar niet. Hij smeert even makkelijk uit als een gewone bodylotion. Ik heb er mijn hele lichaam mee ingesmeerd en ook mijn gezicht! En wauw! Na enkele uurtjes had ik een mooi zongebruind kleurtje en ook mijn gezicht zag mooi bruin (en gelukkig mooi egaal, zonder plekjes!).

Je kan de instaglow 1 keer in de week aanbrengen om je kleur te onderhouden of je kan die ook 2-3 keer per week aanbrengen om je zongebruind kleurtje wat meer op te bouwen!

Echt een aanrader! 🤩

Hebben jullie de instaglow al uitgeprobeerd?

Liefs,

Yasmine❤️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s